Welkom bij onze Blog

De dagelijkse Post

Lees onze blog

Ondernemers moeten hun camera apparatuur in orde maken

Bewakingscamera vaak waardeloos dat schrijft AD:

Bijna de helft van de winkeliers maakt camerabeelden waarop criminelen, zoals overvallers, niet te herkennen zijn. Politie en justitie slaan alarm: ondernemers moeten hun apparatuur in orde maken, zodat de pakkans omhoog kan.

Bron: AD.nl

Camera Engineers uit Purmerend biedt de juiste bewakingscamera oplossing voor jouw bedrijf of woning.

Doel van een bewakingscamera is het herkennen van een persoon helaas heeft 50% van ondernemers nog zeer oud apparatuur draaien en 20% kunnen hun beelden niet meer terug zien omdat hun harddisk defect is onderhoud aan camera systeem is dan ook belangrijk om deze kleine problemen te kunnen herstellen.

De oplossing is simpel weg een eenvoudige overstap naar HDCVI.

HOE WERKT DE OVERSTAP BIJ EEN BESTAAND ANALOOG SYSTEEMT?

Stap 1. De analoge camera’s worden vervangen.
Stap 2. De traditionele recorder wordt vervangen.

 

Wat is een Beveiligingscamera

Een beveiligingscamera is een videocamera die beelden maakt met als belangrijkste doel criminaliteit te voorkomen. Andere belangrijke doelen zijn toegangscontrole en alarmverificatie. Twee secundaire doelen zijn het opsporen van strafbare feiten en het vastleggen van bewijsmateriaal voor rechtszaken.

WAT IS ER ZO BIJZONDER AAN HDCVI, VERGELEKEN MET EERDERE OPLOSSINGEN?

Eedere oplossingen (zoals ”IP” of ”HDSDI”) vroegen om specifieke technische kennis, konden niet de gewenste kwaliteit bieden of vereisten een flinke investering. Door de introductie van HDCVI is dit allemaal verleden tijd. bovendien biedt HDCVI u betere kwaliteit dan ooit via bestaande coax bekabeling

Lees meer over onze artikel HDCVI: Maak kennis met HDCVI

Een HD CVI systeem aanschaffen is niet meer zo duur Camera Engineers heeft een voordelige camera set samengesteld

HD-CVI SET door Camera-Engineers.shop

Camera Engineers helpen u graag met het samenstellen van een geschikt systeem. Voor een persoonlijk advies beantwoord de vragen bij dit formulier. U ontvangt ons voorstel dan binnen één werkdag in uw mail. Volledig vrijblijvend, natuurlijk.

U kunt uiteraard ook een mail sturen naar: Info@Camera-Engineers.nl

 

 

ONZE SOCIAL MEDIA

Voor iedereen die regelmatig contact met ons wil hebben, aarzel niet, we wachten op u!

 

Maak kennis met HDCVI

Van analoog naar Full HD?
Een eenvoudige overstap.

Maak u momenteel gebruik van een analoog camerasysteem?
Met HDCVI kunt u nu eenvoudig en voordelig overstappen naar HD (720p) of Full HD (1080p) beeldkwaliteit.

Wat is HDCVI

Een HDCVI (High Definition Composite Video Interface) is een over de Coax Analoge HD video transmissie standaard die het mogelijk maakt HD signalen via een Coax kabel. Bij HDCVI worden de (Full) HD signalen over de bestaande coax bekabeling gestuurd.

Overstap naar HDCVI?

Dit zorgt ervoor dat de overstap bijzonder eenvoudig is. U hoeft namelijk alleen de hardware te vervangen. Het resultaat? Realtime Full HD beeldkwaliteit over de bestaande coax bekabeling.


Alles haarfijn in beeld met Full HD beeldkwaliteit

Zeer regelmatig worden winkeleigenaren slachtoffer van winkeldiefstal of een overval. Met een professioneel camerasysteem kunt u zulke ongewenst situaties niet volledig voorkomen, maar dieven en overvallers zijn vaak wel berust op eventuele camerasurveillance. Een ander groot voordeel is dat u de pakkans vergroot. Hoe beter de dief in beeld komt, des te eerder hij herkend zal worden.

Ruim aanbod voordelig geprijsd bij Camera Engineers
Bezoek Camera Engineers Webshop: www.Camera-Engineers.shop

Vraag & antwoord

Bij HDCVI wordt de bestaande coax bekabeling gebruikt. Dat is de bekabeling van de huidige, analoge camerasysteem. Dit bespaart veel tijd, materiaal en dus kosten. Bij de overstap van analoog naar (Full) HD hoeft u alleen de hardware te vernieuwen: de camera’s en de recorder. De HDCVI harware is vriendelijk geprijsd.
Stap 1. De analoge camera’s worden vervangen.
Stap 2. De traditionele recorder wordt vervangen.
De kwaliteit van Full HD is ongeveer vijf keer zo groot. Na de overstap profiteert u dus van opvallend betere beeldkwaliteit. Realtime, dus zonder vertraging.
Eedere oplossingen (zoals ”IP” of ”HDSDI”) vroegen om specifieke technische kennis, konden niet de gewenste kwaliteit bieden of vereisten een flinke investering. Door de introductie van HDCVI is dit allemaal verleden tijd. bovendien biedt HDCVI u betere kwaliteit dan ooit via bestaande coax bekabeling
Voor iedere locatie en/of situatie zijn er geschikte HDVCI camera’s en recorders verkrijgbaar. Tip: de camera’s met een gemotoriseerde zoomlens kunnen digitaal, dus op afstand, bediend en afgesteld worden. Op onze website vindt u alle HDCVI producten en de bijbehorende specificaties.
Bij bekabeling van 0 tot 300 meter profiteert u van Full HD beeldkwaliteit.
Van 0 tot 300 meter = Full HD = 1080p = 1920×1080 pixels.

Bij bekabeling van 300 tot 500 meter profiteert u van HD beeldkwaliteit.
van 300 tot 500 meter = HD = 720p = 1280×720 pixels.

Ja, de Tribrid DVR maakt dit mogelijk. Hier kunnen diverde soorten camera’s op aangesloten worden (IP, HDCVI, analoog). De Tribrid DVR biedt de oplossing als uw huidige analoge camera’s nog niet wilt vervangen.

 

 

Dahua Starlight Cameras


Dahua Technology
, een toonaangevende fabrikant en leverancier van videobewakingsproducten met het hoofdkantoor in Hangzhou, China, biedt nieuwe beveiligingsniveaus voor transport, retail en parkeerbeheer met de introductie van de Starlight Network Series-camera’s.

Buitengewone prestatie

Zoals de naam al aangeeft, is de starlight-seriecamera een ideaal apparaat voor bewaking van omgevingslicht bij 0.005Lux / F1.65 (kleur) van lichtverlichting. De camera is voorzien van een 2-megapixel, 1 / 1.9 “progressivescan CMOS-beeldsensor voor het maken van kleurenfoto’s en ondersteunt maximaal 50/60 fps @ 1080P-codering. Wide Dynamic Range (WDR) beschikt over 120dB en biedt hoge prestaties in extreem heldere, donkere delen of in tegenlicht.

Bovendien ondersteunt Dahua Smart Scene Adaptive (SSA) automatische omschakeling tussen verschillende scènes, waardoor gebruikers de uitstekende prestaties bij weinig licht van de camera’s kunnen ervaren. Om te spreken van de PTZ-domecamera is de IR-afstand van DH-SD6AL230F-HNI maximaal 500 meter en biedt de IP67 meer water- en stofdichte mogelijkheden op hoog niveau.

Slimme functies

De Starlight-camera toont niet alleen uitstekende prestaties in moeilijke lichtomstandigheden, maar biedt ook een breed scala aan slimme detecties, zoals sabotagedetectie, slimme videodetectie en intelligente analyse. Sabotagedetectie kan worden onderverdeeld in videomaskerdetectie, defocusdetectie en detectie van scènewijziging. Slimme video-detectie omvat tripwire-detectie en inbraakdetectie. De functie voor beeldanalyse biedt een geïntegreerde en eenvoudige manier om analyses uit te voeren op de afbeeldingen.

Bovendien ondersteunen de starlight-camera’s het tellen van mensen en het verwarmen van de kaart. Met warmtekaarten kunnen gebruikers de hotspots en dode gebieden bij weinig licht identificeren. Wat PTZ Dome Camera betreft, het ondersteunt automatische tracking die handmatig of via planning kan worden geactiveerd. Slimme detecties geven gebruikers het vertrouwen om hun eigendom dag en nacht veilig te beveiligen.

De Dahua Starlight-seriecamera kan perfect werken met NVR’s van meerdere merken via ONVIF Profile S. Ondertussen biedt Dahua Super 4K NVR, NVR608-128-4K, 18-kanaals IP-cameraingangen en de binnenkomende bandbreedte is maximaal 384 Mbps. En het ondersteunt 12 megapixelresolutie preview en weergave.

Dahua Starlight-serie biedt een kosteneffectieve, flexibele en toekomstbestendige oplossing voor slechte omstandigheden met weinig licht

HD-CVI uitgelegd

Dahua’s zelf ontwikkelde innovatieve technologie High Definition Composite Video Interface (HDCVI) is een over de Coax Analoge HD video transmissie standaard die het mogelijk maakt HD signalen via een Coax kabel over langere afstand te sturen en dat voor een lagere prijs.

HD-CVI vs. IP

Betrouwbaarheid: HDCVI gebruikt een P2P (point to point) transmissie om zeker van een vlotte en betrouwbare verzending te zijn, dit terwijl de transmissie van een netwerk camera gebaseerd is op Ethernet en dus tot netwerk vertraging en pakketverlies kan leiden.

Real-time: De IP netwerk HD videobuffer eigenschappen en de vertraging daarvan word binnen 300 milliseconde gecontroleerd in een gemiddelde netwerkomgeving. De HDCVI eigenschappen daarentegen werkt zonder vertraging voor een uitzonderlijke real-time prestatie.

Geen Compressie: Bij HDCVI camera?s en opname apparaten bestaat geen compressie proces en behoud dus om die reden haar originele levendige beeldkwaliteit.

Voordelen

Lagere Kosten: In tegenstelling tot HD-SDI, welke hoge kosten voor de aanleg van nieuwe Coax bekabelingen en installatie met zich meebrengt, kan de HDCVI oplossing met bestaande Coax kabel overweg wat een groot voordeel is en ook de kosten verminderd.

Slimme Bediening: Omdat de HDCVI apparaten meerdere signalen kunnen verzenden (video/audio en twee- weg data) over één kabel, resulteert dit in een gesynchroniseerde video/audio transmissie met op dezelfde tijd een omgekeerde – signaaltransmissie t.b.v. de bediening voor bijvoorbeeld een PTZ en zoom bediening welke de installatie vereenvoudigd.

De voordelen op een rij:

 • Gebruik van bestaande coax kabel
 • Gebruik van UTP i.c.m. Baluns bij analoge camara’s bij de Tribrid DVR
 • Geen ingewikkelde instellingen zoals met IP Camera?s
 • 720p (VKB vervanging sets) of 1080p kwaliteit (introductie in november).Geen vertraging en compressie van de beelden
 • Afstand tussen de 300 (1080p)en 500 (720p) meter
 • Transmissie van Video, Audio en Data over de Coax
 • Tribrid uitvoering waarbij HD-CVI/Analoge/IP camera?s door elkaar gebruikt kunnen worden

Twee staps werkwijze bij bestaand situatie met Anlaoge Camera’s:

 1.   Vervang Analoge camera voor Dahua HD-CVI camera
 2.   Vervang traditionele DVR voor Dahua HD-CVR DVR

Beschikbare HD-CVI Generatie 2 Camera’s met Sony Exmor Beeldsensor (november 2014):

 • Eyeball 720p en 1080p 3.6mm
 • Vandaal Dome Zoom lens 2.7-12mm lens
 • Bullet Camera Zoom lens 2.7-12mm lens

Beschikbare HD-CVR DVR:

 • HCVR DVR Smart behuizing 720p: 4 of 8 kanalen real time
 • HCVR DVR 1u behuizing 1080p: 4 of 8 kanalen
 • HCVR DVR Tribrid 1.5U behuizing: 8 of 16 kanalen met keuze uit HD-CVI/Analoge/IP Camera’s

OFFERTE AANVRAGEN

Onze offertes zijn altijd open en inzichtelijk en scherp geprijsd.
Een vrijblijvende offerte met advies op locatie, u kunt uiteraard ook een mail sturen naar:
Info@Camera-Engineers.nlTop