december 10, 2017 fast

Dahua Starlight Cameras


Dahua Technology
, een toonaangevende fabrikant en leverancier van videobewakingsproducten met het hoofdkantoor in Hangzhou, China, biedt nieuwe beveiligingsniveaus voor transport, retail en parkeerbeheer met de introductie van de Starlight Network Series-camera’s.

Buitengewone prestatie

Zoals de naam al aangeeft, is de starlight-seriecamera een ideaal apparaat voor bewaking van omgevingslicht bij 0.005Lux / F1.65 (kleur) van lichtverlichting. De camera is voorzien van een 2-megapixel, 1 / 1.9 “progressivescan CMOS-beeldsensor voor het maken van kleurenfoto’s en ondersteunt maximaal 50/60 fps @ 1080P-codering. Wide Dynamic Range (WDR) beschikt over 120dB en biedt hoge prestaties in extreem heldere, donkere delen of in tegenlicht.

Bovendien ondersteunt Dahua Smart Scene Adaptive (SSA) automatische omschakeling tussen verschillende scènes, waardoor gebruikers de uitstekende prestaties bij weinig licht van de camera’s kunnen ervaren. Om te spreken van de PTZ-domecamera is de IR-afstand van DH-SD6AL230F-HNI maximaal 500 meter en biedt de IP67 meer water- en stofdichte mogelijkheden op hoog niveau.

Slimme functies

De Starlight-camera toont niet alleen uitstekende prestaties in moeilijke lichtomstandigheden, maar biedt ook een breed scala aan slimme detecties, zoals sabotagedetectie, slimme videodetectie en intelligente analyse. Sabotagedetectie kan worden onderverdeeld in videomaskerdetectie, defocusdetectie en detectie van scènewijziging. Slimme video-detectie omvat tripwire-detectie en inbraakdetectie. De functie voor beeldanalyse biedt een geïntegreerde en eenvoudige manier om analyses uit te voeren op de afbeeldingen.

Bovendien ondersteunen de starlight-camera’s het tellen van mensen en het verwarmen van de kaart. Met warmtekaarten kunnen gebruikers de hotspots en dode gebieden bij weinig licht identificeren. Wat PTZ Dome Camera betreft, het ondersteunt automatische tracking die handmatig of via planning kan worden geactiveerd. Slimme detecties geven gebruikers het vertrouwen om hun eigendom dag en nacht veilig te beveiligen.

De Dahua Starlight-seriecamera kan perfect werken met NVR’s van meerdere merken via ONVIF Profile S. Ondertussen biedt Dahua Super 4K NVR, NVR608-128-4K, 18-kanaals IP-cameraingangen en de binnenkomende bandbreedte is maximaal 384 Mbps. En het ondersteunt 12 megapixelresolutie preview en weergave.

Dahua Starlight-serie biedt een kosteneffectieve, flexibele en toekomstbestendige oplossing voor slechte omstandigheden met weinig licht

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

OFFERTE AANVRAGEN

Onze offertes zijn altijd open en inzichtelijk en scherp geprijsd.
Een vrijblijvende offerte met advies op locatie, u kunt uiteraard ook een mail sturen naar:
Info@Camera-Engineers.nlTop