januari 2, 2018 fast

Maak kennis met HDCVI

Van analoog naar Full HD?
Een eenvoudige overstap.

Maak u momenteel gebruik van een analoog camerasysteem?
Met HDCVI kunt u nu eenvoudig en voordelig overstappen naar HD (720p) of Full HD (1080p) beeldkwaliteit.

Wat is HDCVI

Een HDCVI (High Definition Composite Video Interface) is een over de Coax Analoge HD video transmissie standaard die het mogelijk maakt HD signalen via een Coax kabel. Bij HDCVI worden de (Full) HD signalen over de bestaande coax bekabeling gestuurd.

Overstap naar HDCVI?

Dit zorgt ervoor dat de overstap bijzonder eenvoudig is. U hoeft namelijk alleen de hardware te vervangen. Het resultaat? Realtime Full HD beeldkwaliteit over de bestaande coax bekabeling.


Alles haarfijn in beeld met Full HD beeldkwaliteit

Zeer regelmatig worden winkeleigenaren slachtoffer van winkeldiefstal of een overval. Met een professioneel camerasysteem kunt u zulke ongewenst situaties niet volledig voorkomen, maar dieven en overvallers zijn vaak wel berust op eventuele camerasurveillance. Een ander groot voordeel is dat u de pakkans vergroot. Hoe beter de dief in beeld komt, des te eerder hij herkend zal worden.

Ruim aanbod voordelig geprijsd bij Camera Engineers
Bezoek Camera Engineers Webshop: www.Camera-Engineers.shop

Vraag & antwoord

Bij HDCVI wordt de bestaande coax bekabeling gebruikt. Dat is de bekabeling van de huidige, analoge camerasysteem. Dit bespaart veel tijd, materiaal en dus kosten. Bij de overstap van analoog naar (Full) HD hoeft u alleen de hardware te vernieuwen: de camera’s en de recorder. De HDCVI harware is vriendelijk geprijsd.
Stap 1. De analoge camera’s worden vervangen.
Stap 2. De traditionele recorder wordt vervangen.
De kwaliteit van Full HD is ongeveer vijf keer zo groot. Na de overstap profiteert u dus van opvallend betere beeldkwaliteit. Realtime, dus zonder vertraging.
Eedere oplossingen (zoals ”IP” of ”HDSDI”) vroegen om specifieke technische kennis, konden niet de gewenste kwaliteit bieden of vereisten een flinke investering. Door de introductie van HDCVI is dit allemaal verleden tijd. bovendien biedt HDCVI u betere kwaliteit dan ooit via bestaande coax bekabeling
Voor iedere locatie en/of situatie zijn er geschikte HDVCI camera’s en recorders verkrijgbaar. Tip: de camera’s met een gemotoriseerde zoomlens kunnen digitaal, dus op afstand, bediend en afgesteld worden. Op onze website vindt u alle HDCVI producten en de bijbehorende specificaties.
Bij bekabeling van 0 tot 300 meter profiteert u van Full HD beeldkwaliteit.
Van 0 tot 300 meter = Full HD = 1080p = 1920×1080 pixels.

Bij bekabeling van 300 tot 500 meter profiteert u van HD beeldkwaliteit.
van 300 tot 500 meter = HD = 720p = 1280×720 pixels.

Ja, de Tribrid DVR maakt dit mogelijk. Hier kunnen diverde soorten camera’s op aangesloten worden (IP, HDCVI, analoog). De Tribrid DVR biedt de oplossing als uw huidige analoge camera’s nog niet wilt vervangen.

 

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

OFFERTE AANVRAGEN

Onze offertes zijn altijd open en inzichtelijk en scherp geprijsd.
Een vrijblijvende offerte met advies op locatie, u kunt uiteraard ook een mail sturen naar:
Info@Camera-Engineers.nlTop